Sigal als spreker voor je bedrijf of organisatie


Sigal als inspirerende en energieke spreker

 

onesheet-final

Sigals levensverhaal leest als een roman, doorspekt met onverwachte – en vaak dramatische – plotwendingen. Ze stamt af van een geslacht van sterke, single vrouwen met een onverwoestbaar oerinstinct om te overleven en een ontembare vechtlust. Haar grootmoeder overleefde als enige van haar familie de Holocaust. Haar moeder bracht als alleenstaande twee tienerdochters groot na een pijnlijke scheiding.  Dit resulteerde ook in een emigratie vanuit Nederland naar Israël toen Sigal 14 jaar was. Ze paste zich als een kameleon wonderwel aan de steeds veranderende omstandigheden van haar leven aan. Van een bewogen legerdienst tijdens de Golfoorlog tot een bestaan ver weg van haar familie als student in een vreemd land (België!) en uiteindelijk een leven als ondernemende alleenstaande moeder: in elke rol die ze vervult is ze eerst en vooral zichzelf. Sigal ten voeten uit. Ook als spreker één brok energie en passie!

CHANGE YOUR MIND, CHANGE YOUR LIFE!

Als ervaringsdeskundige, life- & single coach en oprichtster van Sling wordt Sigal als spreker ook geboekt als het thema ‘singles’ aan bod komt en wordt hiervoor regelmatig door de media en pers gecontacteerd. Sigal gaf haar opinies over dit topic al op Terzake, Radio 2 (bij De Madammen), ATV, nog eens op ATV op het programma Wakker op Zondag in debat met o.a. vicepremier Kris Peeters over topic single discriminatie, JCI ondernemersweekend 2016, en diverse andere gelegenheden. 

VOOR WIE?

Voor bedrijven, organisaties, teams, individuen, …

Kortom, een portie Sigal is aan te bevelen voor iedereen die:

  • ervoor openstaat om zichzelf heruit te vinden
  • nieuwsgierig is naar de kracht van zijn of haar eigen brein
  • een flinke boost kan gebruiken
  • met change te maken heeft
  • op zoek is naar een “hell yeah”-gevoel

Sigal geeft ook energieke, interactieve en inspirerende workshops over verschillende topics rond persoonlijke ontwikkeling. Gegarandeerd dat je met inspirerende inzichten en actieplannen naar huis gaat. Not mainstream!

HET PUBLIEK OVER SIGAL

“Aanstekelijke positieve uitstraling” (deelnemers powersessies Sling)

“Positieve vibe!” (deelnemers powersessies Sling)

“Authentiek en meeslepend enthousiasme, energie spatte eraf” (deelnemer JCI)

“Ons gesprek heeft het universum en vooral mijn gevoel al doen keren” (coachee)

“Dankzij haar natuurlijke energieke présence zijn de trillingen van haar speeches nadien nog voelbaar in de ruimte”. (Toastmasters)

BOEKINGSINFO

Mail me: sigal@sling.be

Call me: +32 485 22 76 67

speech-collage

 

collage-public-speaking