Slingpower = de kracht om te ont-koppelen


We schreven het al eerder. Wat zeg ik, we schreeuwden het al van de (virtuele) daken: we leven in een stelletjesmaatschappij. Overal waar je komt, alles wat je onderneemt, je botst steeds op hetzelfde fenomeen: onze samenleving is erop voorzien dat mensen in paartjes leven. Van de huurmarkt tot de porties voeding in de supermarkt: je kan maar beter zorgen dat je deel uitmaakt van het gegeven “koppel”. 

*Geeuw*! Newsflash! De koppeltjesmaatschappij is achterhaald. Voltooid verleden tijd. OK, goodbye, thanks! Steeds meer mensen gaan als single door het leven, al dan niet als bewuste keuze. Het traditionele gezin en de daarbijhorende leefvorm valt jaar na jaar terug in de statistieken. De roulatiemaatschappij, weet je wel? 

En toch… Toch leeft het hardnekkige idee dat het als koppel moet. Dat het beter is. Sociaal wenselijk. Dat je er gelukkiger van wordt. Dat het gewoon zo hoort. Punt. 

Daar denken wij bij Sling dus ànders over. Wij geloven in slingpower.

Slingpower is ont-koppelen:

  • Ont-koppelen van de idee-fixe dat het als koppel moet

Slingpower is uitgaan van je eigen kracht. Jezelf eens op de eerste plaats zetten. Je eigen potentieel realiseren. Genieten van de quality time met jezelf. En vooral: doordrongen zijn van het besef dat het niet als koppel moét. Dat je helemaal happy kan (én mag!!) zijn als single. En je dus ook die verkrampte zoektocht naar “de ware” gerust even on hold mag zetten en mag genieten van het leven zoals het komt!

  • Ont-koppelen van andere vastgeroeste ideeën

Slingpower is ook de kracht vinden om je eigen mindset te veranderen. Om op een positieve manier in het leven te staan. En om alles wat op je pad komt als een cadeau te zien en te aanvaarden. Ja, ook die pijnlijke breakup. Slingpower doet je groeien! Opent je horizonten. Daar waar je het ook niet verwacht.

gear blog

 

  • Ont-koppelen: een versnelling lager schakelen

Hé, het is zomer. Er wacht een hele wereld buiten om ontdekt, geproefd, beleefd te worden. We leven in het NU! Enjoy the moment, seize the day…

May the slingpower be with you!

Sigal

Wil  je deze zomer graag ont-koppelen, nieuwe mensen leren kennen en ont-moeten? Check onze events op Facebook of op onze website.

Heb je eerder nood aan kapstokken hoe het ont-koppelen aan te pakken? Mindset coach Sigal kan je hierbij helpen. Voor meer info klik hier.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *